22. 5. 2024

Ak by bol platný zákon FARA o zahraničných agentoch, vedeli by sme kto financoval prevrat po vražde Kuciaka

Ak by bol platný zákon FARA o zahraničných agentoch, vedeli by sme kto financoval prevrat po vražde Kuciaka

Pokračujeme v demaskovaní strojcov prevratu na Slovensku. Ak chcete poznať pravdu, sledujete tok peňazí.

Vidieť, že hydra bola zasiahnutá na citlivom mieste a to sú vždy peniaze. Netrvalo to dlho a prišla reakcia: https://www.pdcs.sk/…3-v-politike

„V nedeľňajšej relácii „V politike“ dňa 5.5.2024 zazneli od poslanca Smeru R. Glücka informácie o našej organizácii, ktoré sú nepravdivé a zavádzajúce. Prvá sa týkala transparentnosti našej organizácie, kde pán poslanec tvrdil, že PDCS nikdy neprešla auditom. Nie je to pravda, audit máme od nezávislého audítora a robíme ho každoročne. Za posledný rok ho nájdete na tejto adrese: https://backend.pdcs.sk/…ava_2022.pdf. Taktiež tam nájdete okrem finančných informácií aj naše aktivity, nakoľko každoročne zverejňujeme výročnú správu (pozn. aktuálne pripravujeme výročnú správu za rok 2023). Druhá nepravdivá informácia sa týka financovania pánom Sorosom. Tento hoax používajú poslanci Smeru opakovanie, keď nemajú dostatok informácií. Našu organizáciu nefinancuje pán Soros, ani žiadna z jeho nadácií. Posledných šesť rokov naša organizácia nezískala žiadny grant z Nadácie otvorenej spoločnosti. „

Ak by bol platný zákon FARA tak by sme vedeli kto financoval prevrat po vražde Kuciaka a Kušnírovej. Vieme, že zadarmo to nebolo.

Medzi donorov, klientov a partnerov mimovládky PDCS patrí Eset, americká ambasáda a kopec sorošových mimovládok.

Podľa výročnej správy je však vidieť len to, že PDCS nie je schopná si zarobiť ani sama na seba. Vlastnou činnosťou zarobila len 46 796 EUR.

Ak ale spočítame prijaté príspevky od iných organizácií a fyz. osôb (alebo ambasád a firiem) a dotácie od štátu, prídeme na sumu 419 312 EUR.

Odkiaľ a kam idú tieto peniaze? Na mzdové náklady išlo zhruba 130 000 EUR. Čo je položka Ostatné služby kam išlo 257 018 EUR?

Pamätáte sa na audio nahrávku Šeligu s milencom pani prezidentky Čaputovej, Rizmanom o tom ako dva týždne pred vraždou Kuciaka začali Šeligovi chodiť peniaze od Soroša?

Mimovládky si takto posielajú peniaze krížom krážom medzi sebou a vytvárajú tak neprehľadnú pavučinu finančných tokov, ktoré títo zahraniční agenti používajú na svoje rozvratné aktivity.

„Tretia nepravdivá informácia bola ohľadom školení pre iniciatívu Za slušné Slovensko. PDCS neorganizovalo žiadne školenia pre túto iniciatívu. Iniciatíva Za slušné Slovensko nás požiadala o vedenie niekoľkých regionálnych stretnutí. Keďže sa naša organizácia dlhodobo a profesionálne venuje vedeniu stretnutí rôznorodých aktérov, tak sme sa rozhodli dobrovoľnícky odviesť tieto stretnutia. To znamená, že vedenie stretnutí sme ponúkli zadarmo, ako náš dobrovoľný príspevok pre túto iniciatívu.“

To všetko sú klamstvá a veria im už len hlupáci. Katarína Nagy Pázmány ako jedna z hlavných organizátoriek protestu Za slušné Slovensko povedala: „Robíme to na kolene, týždeň sme doma neumyli riad a jedli špagety s kečupom.“

Zabudla však povedať, že ona sama bola v tej dobe zamestnaná v mimovládke PDCS, ktorá riadila smerovanie iniciatívy Za slušné Slovensko a Dušan Ondrušek bol jej nadriadený.

Tak isto asi neprekvapí, že Jakub Kratochvíl, jeden z organizátorov ZSS a vtedajší partner Táni Sedlákovej, jednej z hlavných organizátoriek sa objavil na fotografií ďalšej výročnej správy PDCS.

Takže priatelia, sami vidíte, že to neboli žiadne občianske protesty na kolene, kde neumývali riady a jedli špagety s kečupom. To všetko sú len rozprávky Denníka N. Samotné jadro iniciatívy Za Slušné Slovensko tvorila jedna z najväčších organizácií na svete, kde profesionálni psychológovia vyškolení v manipulácií ľudí chodia po svete trénovať aktivistov pre Sorošove farebné revolúcie.

V skutočnosti nám tu prevrat riadila zahraničná medzinárodná organizácia napojená na rozpočet amerického kongresu. Ktorej heslo znie:

„Zmena je stála. Nenásilná zmena si vyžaduje partnerov. Objavte inovatívne prístupy, ktoré sme vyvinuli počas desaťročí v prvej línii.“

Nenásilná zmena v preklade znamená vyvolanie prevratu tam, kde nie je možné použiť vojenskú silu. Inovatívne prístupy sú špeciálne psychologické techniky overené desaťročiami permanentných farebných revolúcií po celom svete. Toto je jedno z chápadiel hybridnej vojny.

Naši poslanci by sa mali vážne zamyslieť, či vytvoria len bezzubý zákon z ktorého dokonca vypadne aj označenie zahraničný agent, pretože ak chceme zaistiť suverénnu existenciu Slovenského štátu aj pre budúcnosť, organizácie platené zo zahraničia vykonávajúce protištátnu politickú činnosť musia byť zakázané.

Ak sa budeme neustále obávať konsekvencií a tým si môžete byť istý, že oni prídu. Stojí za zváženie, či to je naozaj horšie ako sa nechať strieľať na námestíach.