17. 5. 2024

Červené denniky nasadili krízový PR.

Toto už nemohli nechať na amatérov a marketingové nepodarky ako Šimečka a bandu somárov z PS.

Teraz znovu prišli na rad profesionáli.

Denník N nasadil jeden z najväčších kalibrov z pozadia. Do boja vstupuje Dušan Ondrušek, ktorý je hlavou neziskovky PDCS.

Táto neziskovka stojí za všetkými farebnými revolúciami za posledné dve desaťročia.

Video kde Robert Fico pred niekoľkými mesiacmi v parlamente hovoril kto je to agentúra PDCS a akú úlohu zohrala po vražde Kuciaka si môžete pozrieť v ďalšom príspevku.

Tento človek tu teraz rozpráva, že nie je dôvod si myslieť, že existuje skupina ľudí, ktorí by sa tešili z atentátu.

Pravda je však taká, že práve on bol jeden z tých čo vytvárali nenávisť proti Robertovi Ficovi už po vražde Kuciaka a takisto stoja aj za protestmi posledných mesiacov, ktoré organizuje Progresívne Slovensko na námestiach.

Jeho jedinou agendou je vytvoriť akúkoľvek nenávisť, ktorá bude viesť k násilnostiam proti súčasnej vláde jej čelným predstaviteľom a hlavne proti Robertovi Ficovi.

Boja sa, že nastal čas keď si ľudia uvedomia, že to boli práve oni, ktorí rozdelili Slovensko a zasiali nenávisť.

Čo je však najdôležitejšie, tento zahraničný agent stál v pozadí organizácie Za slušné Slovensko, kde riadili jej smerovanie.

To, že Denník N začal používať profesionálov znamená, že tejto Hydre ide o veľa a teraz je čas rozobrať všetko v čom boli namočené, ako falošne za posledné roky manipulovali verejnosť, na koho príkaz a za koho peniaze.

Teraz sa musíme mať na pozore priatelia aby sa nám znovu nestalo to čo Kuciakovy. Zahraničný agenti v podobe médií a mimovládok podporovaných zahraničnými ambasádami stupňujú iniciatívu.

Pri dverách sedí Šeliga dole Černá Strapatá hlava je Hattas primátor Nitry a rečníkom pri tabuli Ondrušek a Miková